Helyszíni felmérés

Ingyenes, helyszíni felmérés

Riasztók: ingyenes / helyszíni felmérés / árajánlat
Mennyit érne meg Önnek az, ha családját, értékeit, cégét tökéletes biztonságban tudhatná úgy, hogy nem is kellene feltétlenül ott lennie?
survey
Társaságunk ügyfeleink részére a helyszíni felmérést díjmentesen biztosítja. A tanácsadás célja, hogy az ügyfelek igényei és a szolgáltatás adta lehetőségek összetalálkozzanak, hogy ezután a lehetőségek ismeretében a tanácsadást kérők szabadon dönthessenek. A riasztó rendszereink konfigurációját minden esetben a vevő igényeinek figyelembevételével építjük ki. A vásárlóink követelményei természetesen különbözőek, ebből kifolyólag különböző megoldásokat várnak el tőlünk, mivel kollégáink nincsenek elkötelezve egyik gyártó termékei felé sem, így mindig garantálni tudjuk, hogy valóban a kereskedelemben elérhető termékek közül választjuk ki a leginkább megfelelőt az ügyfeleink részére. Eddigi tevékenységünk során rengeteg olyan ajánlattal találkoztunk, mely szinte a vevő akarata ellenére lett összeállítva vagy egyáltalán nem támaszkodott a későbbi felhasználási igényekre. Ennek oka, hogy a felmérő nem vagy csak kis mértékben működött együtt a vásárlóval, illetve nem rendelkezett a megfelelő szakmai tudással, vagy a célnak tökéletesen megfelelő termékkel. Tanácsadóink hosszú évek tudásával rendelkeznek, komoly felkészültségüket a folytonos és minőségi képzés biztosítja a riasztórendszerek területén. A biztonságtechnikai szakma szüntelen fejlődésének követése és az egyre nagyobb számban lévő újdonságok és technikai megoldások megismerése garantálja számukra az időszerű és naprakész tudásszint meglétét. Biztonságtechnikai riasztórendszereinket minden esetben a vevő igényeihez igazítjuk. A felmérések folyamán használhatósági, kezelhetőségi, megbízhatósági, kiépíthetőségi, költséghatékonysági szempontokat is figyelembe veszünk.

Van Önnek riasztórendszere? Nincs Van

A szaktanácsadás, felmérés lépései

Az ingyenes, helyszíni felmérés igény meghatározásból, a tisztázási folyamatból és egy cselekvési tervből áll. Ez a gyakorlatban 5 lépésben valósul meg.

  • IGÉNY MEGHATÁROZÁS: Adatok összegzése, a vevő igényeinek meghatározása. Fontos, a ?pontos rendszer követelmény? ügyféllel való kimondatása, mert ennek a rendszernek az optimális kiépítésére keresünk megfelelő megoldást és ebben az irányban fogunk munkálkodni a felmérés során.
  • TISZTÁZÁS: Az követelmény felmérés során feltárt fontos információk részletesebb tisztázása. Lényegi információk megszerzésére törekvés. A tanácskérő igényeinek, érdeklődési irányának, elvárásainak megismerése.
  • ELEMZÉS: A reális adatokból következő eredmények, pozitívumok és az akadályozó tényezők, hátrányosságok, hiányok számbavétele. Az elemzés során szembeállítjuk az ügyfél elképzelését, elvárásait a kivitelezhetőséggel.
  • ÖSSZEHASONLÍTÁS: a vevő az elemzés során már eljutott arra a pontra, hogy a felmérő segítségével megoldási irányokat, kiépítési lehetőségeket állítson fel, majd az összes megoldási módot részletesen vizsgálja (a lehetséges összes előnyt és hátrányt is számba véve).
  • MEGÁLLAPODÁS: Az összes lehetséges megoldási mód kielemzése után a vevő kiválasztja a számára legoptimálisabb rendszer kiépítési módot és ennek megvalósítására ütemtervet készít.
Vegye igénybe e szolgáltatásunkat és győződjön meg személyesen, hogy e tekintetben társaságunkat nem csak az üzleti szempontok vezérlik.

Kollégáink az Ön által meghatározott helyen és időpontban szükség szerint felkeresik vagy amennyiben erre lehetőség van telefonon egy kalkulációt készít az elmondott igények alapján.

Lakásriasztók: árajánlat készítés / felmérés / riasztó távfelügyelet